Kahve falında sıcak yemek görmek

Kahve falında sıcak yemek görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sıcak yemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak ekmek peynir yemek emeklerinin karşılığını bulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak bal yemek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sıcak helva yemek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında fırından sıcak ekmek yemek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak kurabiye yemek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak poğaça yemek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top