Kahve falında şeytana lanet getirmek

Kahve falında şeytana lanet getirmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işarettir.

Kahve falında şeytana lanet getirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında şeytana lanet getirmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytana lanet okumak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana lanet etmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birine lanet okumak hayırlı günlerin geleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında lanetli ev görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye lanet okumak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında lanetli bebek görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lanet okumak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top