Kahve falında sevmediğin birinin öldüğünü görmek

Kahve falında sevmediğin birinin öldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevmediğin birini öldürmek ferah düzeyinin yükseleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında sevmediği birinin öldüğünü görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birinin öldüğünü görmek imkânlarını kaybedeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin birine bağırmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendiğini görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği kadını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği bir insanı görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top