Kahve falında sevmediği birini öpmek

Kahve falında sevmediği birini öpmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği birini öpmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Kahve falında sevmediği birini öpmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birini öpmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında elbise seçememek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı seçtiğini görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine alamet eder.

Kahve falında seven erkek görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini sevmemek bahtın açık olmasına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birini görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top