Kahve falında sevgiliyle yattığını görmek

Kahve falında sevgiliyle yattığını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yattığını gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla yattığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi yatarken görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, şansızlığın kırılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle yatarken görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle yattığını görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle yattığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top