Kahve falında sevgiliyle evleneceğini görmek

Kahve falında sevgiliyle evleneceğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, amaçlarına nail olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle evleneceğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında evde sevgili görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı evde olmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yüzünün her daim güleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden evlenme teklifi almak sermayesini riske etmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi evde görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili evlenirken görmek zenginliğe sahip olunacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek kötülüklerden uzak kalacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında evlenen eski sevgiliyi görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top