Kahve falında evde sevgili görmek

Kahve falında evde sevgili görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde sevgili gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında sevgiliyle eve gitmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evleneceğini görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle ev almak kendisi ile baş başa kalacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden evlenme teklifi almak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, onlardan fayda göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bizim evde görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini başkasıyla evlenirken görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yeni bir ortama gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işarettir.

Kahve falında sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top