Kahve falında sevgiliyi eve almak

Kahve falında sevgiliyi eve almak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi eve almak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenen sevgiliyi görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi bizim evde görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle evden kaçmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini evlenirken görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başkasıyla evlenirken görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi evlenirken görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin kötü günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top