Kahve falında sevgilisini öldüğünü duymak

Kahve falında sevgilisini öldüğünü duymak yıpranacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, işlerinizin bozulacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin öldüğünü duymak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini öldüğünü duymak işlerinin hafifleyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin öldüğünü duymak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin öldüğünü duymak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, neşe içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan birini öldüğünü duymak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında askerin öldüğünü duymak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top