Kahve falında sevgilisinden hediye almak

Kahve falında sevgilisinden hediye almak bir takım sorunlar çıkacağına, ekmeğinin azalmayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinden hediye almak gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında sevgiline hediye almak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden hediye almak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisine hediye vermek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliye hediye almak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye hediye vermek dostlarını da iyi seçeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliden küpe hediye almak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisine hediye almak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top