Kahve falında sevdiğinle evlenememek

Kahve falında sevdiğinle evlenememek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, büyük başarılara imza atılacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle evlenememek gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Kahve falında sevdiğini evlenmiş görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evleneceğini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında evde köpek sevmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı evlenirken görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle evlenememek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği erkekten evlenme teklifi almak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle evlenmeyi görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top