Kahve falında sevdiğinle dertleşmek

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek yalnız kalmak isteyeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle dertleşmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle dertleşmek güvensizlik duymaya, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla dertleşmek huzursuz olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top