Kahve falında sevdiğinin yüzünün yandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin yüzünün yandığını görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, adını kirleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünün yandığını gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Kahve falında sevdiğinin yüzünün yandığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yüzün yandığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünün yandığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüzünün yandığını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin yüzünün yandığını görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün güneşte yandığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yandığını görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top