Kahve falında sevdiğinin yüzük verdiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin yüzük verdiğini görmek eskileri yâd edeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzük verdiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında sevdiğinin yüzük verdiğini görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin yüzük verdiğini görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzük verdiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top