Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek

Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına gitmek dualarının gerçekleşeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top