Kahve falında sevdiğinin öldüğünü duymak

Kahve falında sevdiğinin öldüğünü duymak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, geniş geniş yaşayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü duymak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini öldüğünü duymak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü duymak sıkıntıların büyüyeceğine, önünü göremez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanın öldüğünü duymak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, malların çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin öldüğünü duymak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü duymak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top