Kahve falında sevdiğinin evleneceğini duymak

Kahve falında sevdiğinin evleneceğini duymak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, insanlarla tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin evleneceğini duymak gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin evleneceğini duymak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini öldüğünü duymak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin sesini duymak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü duymak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top