Kahve falında sevdiğini kurtarmak

Kahve falında sevdiğini kurtarmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini kurtarmak gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kurtarmak fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kurtarmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin hayatını kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birini kurtarmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini kurtarmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı kurtarmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini boğulmaktan kurtarmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmek üzere olan balığı kurtarmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top