Kahve falında sevdiğinden tatlı yemek

Kahve falında sevdiğinden tatlı yemek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, eski huzurun yeniden sağlanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, aileden ayrı kalınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden tatlı yemek gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Kahve falında sevdiğinden tatlı yemek işlerin günden güne açılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle tatlı yemek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek yüzünün güleceğine, ekmeğinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı lokum yemek kazançlı kapıların açılacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tatlı dut yemek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı yemek ev sahibi olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bolca tatlı yemek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kakaolu tatlı yemek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top