Kahve falında sevdiğinden başkasına aşık olmak

Kahve falında sevdiğinden başkasına aşık olmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden başkasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek uykusuz geceler yaşayacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinden başkasına aşık olmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında size aşık olan kişiyi görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun erkeğe sarılmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiye aşık olmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık adam görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top