Kahve falında sevdiğin kızı öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı öpmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında sevdiğin kızı öpmek geçimin kolaylaşacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek o kapıyı kapatacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek herkesten ileriye gideceğine, en yukarılara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top