Kahve falında sevdiğin kişiyle oturmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle oturmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oturmak gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oturmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle oturmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak eve kapanıp, kendine döneceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kişi arasında oturmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle oturmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişinin arasında oturmak huzurlu günler görüleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top