Kahve falında sevdiğin kişinin aldattığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin aldattığını görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunlarını gidereceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin aldattığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından aldatılmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin aldattığını görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından aldatılmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top