Kahve falında sevdiğin erkekle konuşmak

Kahve falında sevdiğin erkekle konuşmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, dualarının karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle telefonda konuşmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle konuşmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle konuşmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle konuşmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top