Kahve falında sevdiğin biriyle evlenmek

Kahve falında sevdiğin biriyle evlenmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, rahat nedir öğreneceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, zor durumda kalacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızla evlendiğini görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle evlenmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanın evlendiğini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle evlenmek doğru adımlar atacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top