Kahve falında sevdiğin birinden şeker almak

Kahve falında sevdiğin birinden şeker almak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bilgiyle donanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinden şeker almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlere katkısı olabilecek kişilerle görüşmeler ayarlamanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin birinden şeker almak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine şeker vermek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işarettir.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında elmalı şeker yemek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esmer şeker görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalettir.

Kahve falında bir kızdan şeker almak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı şeker yemek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top