Kahve falında çok sevdiğin kişiyi görmek

Kahve falında çok sevdiğin kişiyi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, başarılarının tadına varacağına alamet eder.

Kahve falında çok sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü duymak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker olarak görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sağlığının yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarıldığını görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak maddi imkânlarının artacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top