Kahve falında sepette şeker görmek

Kahve falında sepette şeker görmek çok mutsuz olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sepette şeker gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında sepette şeker görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sıkıntılarının geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sepeti görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepette zeytin görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık sepet görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sepet satın almak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında kirli çamaşır sepeti görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında kına sepeti görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette beyaz gül görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top