Kahve falında şemsiyeyi kırmak

Kahve falında şemsiyeyi kırmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiyeyi kırmak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında şemsiye kırmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi kırmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye almak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye etmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük şemsiye görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top