Kahve falında sel görmek

Kahve falında sel görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında sel gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında evde sel görmek evindeki huzurun bozulacağına, yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık sel görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selde boğulduğunu görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selde yüzdüğünü görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem ve sel görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sel kalktığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında sel basması görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan sel görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top