Kahve falında şekerli yoğurt görmek

Kahve falında şekerli yoğurt görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, gelirinin garanti olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Kahve falında şekerli yoğurt gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Kahve falında şekerli yoğurt görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ıspanaklı yoğurt yemek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulur.

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt suyu görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, karalar bağlayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurtlu mantı görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt ve ayran görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, takdir toplayacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top