Kahve falında şekerli hamur görmek

Kahve falında şekerli hamur görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, hayallerinin gerçek olacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, şansın kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerli hamur gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Kahve falında şeker hamuru görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şekerli hamur görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında hamur yumağı görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Kahve falında legende hamur görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamurdan börek yapmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yumuşak hamur görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top