Kahve falında şekerin içinde kurt görmek

Kahve falında şekerin içinde kurt görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işlerinden de geri kalacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında şekerin içinde kurt gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Kahve falında şekerin içinde kurtçuk görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, maddi olarak zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında şekerin içinde kurt görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulur.

Kahve falında kurtlanmış şeker görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu şeker görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında şekerin içinde sinek görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker içinde karınca görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında şekerin içinde karınca görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde şeker görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top