Kahve falında şeker çikolata görmek

Kahve falında şeker çikolata görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Kahve falında şeker çikolata gördüyseniz:

  • Başarı kazanmak için kendinizi aşırı yoruyorsunuz.

Kahve falında çikolatalı şeker görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çikolata ve şeker görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata şeker görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çikolata şeker dağıtmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine alamet eder.

Kahve falında şeker çikolata görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata şekeri görmek bazı adımlar atacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top