Kahve falında şeffaf tabak görmek

Kahve falında şeffaf tabak görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, variyet sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sıkıntının günden güne artacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şeffaf tabak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Kahve falında şeffaf tabak görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında şeffaf kutu görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında şeffaf taş görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf solucan görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf terlik görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında şeffaf diş görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top