Kahve falında sebze ve yeşillik görmek

Kahve falında sebze ve yeşillik görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Kahve falında sebze ve yeşillik gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sebze görmek gelirinin garanti olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sebzeler almak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sebze yemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sebze ve yeşillik görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top