Kahve falında saygı duruşu görmek

Kahve falında saygı duruşu görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında saygı duruşu gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Kahve falında saygı duruşu görmek muradına ereceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saygı duruşunda durmak şansın döneceğine, arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saygı duymak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Kahve falında saygı görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saygıyla karşılamak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında saygı göstermek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Kahve falında durulmuş deniz görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Kahve falında duru suyla yıkanmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top