Kahve falında sav görmek

Kahve falında sav görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, önünün açık olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sav gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Kahve falında sav görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında rüzgarda savrulmak içebileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında rüzgardan savrulmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rüzgarla savrulmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top