Kahve falında şarkıya eşlik etmek

Kahve falında şarkıya eşlik etmek sevilen bir işe ortak olunacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kendisini mutsuz edeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarkıya eşlik etmek gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında eşinin şarkı söylediğini görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarkıya eşlik etmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında şarkı söyleyeni görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendini şarkı söylerken görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının şarkı söylediğini görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında şarkı bestelemek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında telefonda şarkı dinlemek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top