Kahve falında sarı şeker görmek

Kahve falında sarı şeker görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, rızık elde edeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, işlerin eski haline döneceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sarı şeker gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında sarı şeker yemek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı şeker görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Kahve falında şeker pancarı yaprağı görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli şeker görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında şeker çalmak böylece hayatının kolaylaşacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalettir.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak prestij kazanacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker yemek ve vermek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top