Kahve falında sarı saçlı birini görmek

Kahve falında sarı saçlı birini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında saç sarı görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Kahve falında saç sarı boyatmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekte sarı saç görmek hayatının afiyette geçeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarıya saç boyatmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına işarettir.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını sarı görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kişinin iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın uzun ve sarı olduğunu görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçları uzun ve sarı görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top