Kahve falında saçlarını sarı görmek

Kahve falında saçlarını sarı görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını sarı gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında saçlarımı sarı görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında uzun ve sarı saç görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Kahve falında sarı saçlı birini siyah saçlı görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını sarı görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Kahve falında erkekte sarı saç görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top