Kahve falında sarı mobilya görmek

Kahve falında sarı mobilya görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı mobilya gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Kahve falında sarı mobilya görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında mobilyaları değiştirmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski mobilya görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk mobilya görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işaret eder.

Kahve falında eve mobilya almak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Kahve falında pembe mobilya görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine inanılır.

Kahve falında tahta mobilya görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında bebek mobilyası görmek anne baba duaları alınacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top