Kahve falında sarı inci görmek

Kahve falında sarı inci görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı inci gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Kahve falında sarı inci görmek hasta ise iyileşeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında inci mercan görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında hakiki inci görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incili yüzük görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında inci kusmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işarettir.

Kahve falında incili altın kolye görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci küpe vermek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, malvarlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz inci toplamak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top