Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ince uzun yılan gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, işlerinin gerileyeceğine delalettir.

Kahve falında uzun ince yılan görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince sarı yılan görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, mevkie edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top