Kahve falında sanayide çalışmak

Kahve falında sanayide çalışmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, geçim kaygısı duymayacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine inanılır.

Kahve falında sanayide çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Kahve falında sanayide çalışmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sanayi tüpü görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sanayii görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sanayide olmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sanayi görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kazancının artacağına, inanılır.

Kahve falında sanayiye gitmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işlerinde başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanayi bölgesi görmek anne babanın üzüntü duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hap içmeye çalışmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top