Kahve falında ayakkabıları çıkarmak

Kahve falında ayakkabıları çıkarmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, daha çok çalışılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıları çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çıkarmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan ayakkabı çıkarmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları çıkarmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı ayağından çıkarmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı ayakkabı çıkarmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top