Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sağ göz görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek refaha erişileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sağ gözünün çıktığını görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ gözünü görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalettir.

Kahve falında sağ gözünü açamamak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek olmayacak hayallere kapılacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top