Kahve falında saçlarımı sarı görmek

Kahve falında saçlarımı sarı görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarımı sarı gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını sarı boyalı görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret eder.

Kahve falında saçını sarı renge boyatmak üzerindeki yükten kurtulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarımın sarı olduğunu görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sarıya boyatmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin saçını sarı görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Kahve falında saçları sarıya boyatmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının sarı olduğunu görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top