Kahve falında başkasının saçını uzun görmek

Kahve falında başkasının saçını uzun görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını uzun gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı adam görmek onlardan taraf hayır göreceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını uzun ve güzel görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saç kılı görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında saçlarımı uzun görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun saç görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçları uzun ve örgülü görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top